viernes, 15 de junio de 2018

Nova etapa a l’Escola de Música “José Mª Ferrero” de la Unió amb el projecte de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida


Per al proper curs, l’Escola de Música “José Mª Ferrero Pastor” de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, entitat cultural més veterana de la ciutat, formarà part del projecte educatiu de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida, una associació que naix en 1993 per iniciativa de la junta comarcal de la Vall d’Albaida de la Federació de Societats Musicals.


L’Escola de Música “José Mª Ferrero Pastor” de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, ha decidit formar part d’aquest  projecte educatiu que està estructurat per proporcionar una educació musical variada dins del marc d’exigències del sector social del que es nodreix l’associació. La flexibilitat és la característica més destacable d’aquest projecte pedagògic. Una part molt important dels nostres futurs músics de la Societat Musical, són joves amb la sana vocació de fer música com a complement  a la seua formació cultural i humana.

Així doncs, el proper dilluns 18 de juny a les 20:30h en la Sala d'Assajos de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida oferirà una reunió informativa per a totes les persones interessades en el nou projecte educatiu de l’Escola de Música “José Mª Ferrero Pastor”.
Així mateix, el proper dimarts 19 de juny tindran lloc dues classes de portes obertes per a que els més menuts coneguen i gaudisquen aprenent amb el mètode Fasolet-IEM. 
3 i 4 anys podran acudir a les 17h, i 5 i 6 anys a les 18h.


No hay comentarios:

Publicar un comentario